eCommerce

eCommerce levert u voordelen als een hogere klantloyaliteit, omzetstijging en kostenbesparing. 42functions is specialist op het gebied van Magento en WooCommerce. Wij realiseren webshops die snel zijn, een geweldige gebruikerservaring hebben voor uw klanten en geïntegreerd zijn met uw backoffice en werken samen aan een optimaal rendement.

B2B eCommerce oplossing

42functions helpt bedrijven, als echte partner succesvol te zijn in B2B eCommerce. Bij B2B eCommerce maken we het bestelproces zowel voor u als uw (nieuwe)klanten zo efficiënt mogelijk.

In een B2B verkoopkanaal komen relatief veel bestaande klanten die u zoveel mogelijk wil verwelkomen. De business to business eCommerce markt groeit razendsnel. Daarom adviseert 42functions u graag waar de kansen voor u liggen.

bekijk onze B2B eCommerce oplossing

B2C eCommerce oplossing

42functions help bedrijven als echte partner succesvol te zijn in B2C eCommerce. In de B2C eCommerce zijn er al meer dan 70 duizend webshop in nederland. Het is daarom van belang dat u zich onderscheidt van de massa.

42functions heeft een B2C eCommerce oplossing die uw klant centraal stelt en u de mogelijkheid biedt onderscheidend te zijn.
 

bekijk onze B2C eCommerce oplossing

ERP koppelingen

Wilt u uw klanten de beste service bieden en daarmee gelijk kosten besparen? Daarnaast uw processen optimaliseren en daardoor uw omzet laten groeien? Wij bieden verschillende koppelingen tussen Magento en verschillende ERP, administratie of CRM systemen. Een koppeling vergemakkelijkt bedrijfsprocessen die normaal veel tijd kosten, het is een investering die zich zeker terugbetaald.

eCommerce platform

Wereldwijd zijn er 2 eCommerce platformen die het meest worden gebruikt. Dit zijn Magento en WooCommerce. 42functions is expert door onze jarenlange ervaring met deze eCommerce platformen.

Een webshop die u succesvol gaat maken is goed vindbaar, heeft een geweldige gebruikerservaring, maakt klanten loyaal en biedt een goede service. Daarnaast dient het platform aan te sluiten bij uw doelstellingen zodat we de juiste middelen hebben om deze optimaal te behalen.

42functions raad magento of Magento 2 aan voor zowel B2B als B2C organisaties van middelgrote en grote omvang. Bent u op zoek naar een website met een webshop en zijn er minder complexe eCommerce functies en integraties nodig dan is WooCommerce de oplossing die u zoekt.

Waarom kiezen voor 42functions?

  • We hebben ruime ervaring met Magento en B2B eCommerce
  • Bij ons staat de gebruikerservaring altijd centraal
  • We hebben een drive om een superieur B2B eCommerce kanaal te realiseren
  • We bedienen nationale en internationale klanten
  • We laten onze klanten jaar in jaar uit groeien
  • We leveren bewezen en gecertificeerde integratie met je ERP systeem
  • We hebben partnerships met goed aangeschreven bedrijven die ons aanvullen voor PIM, Payments, Hosting en marketing

Neem contact met ons op!

Wil je weten wat 42functions met eCommerce voor jou bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!

030 - 808 00 10 Martijn Stomphorst Wilt u ook meer resultaat - Bel gerust
Vorige
  • Contact met een specialist

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.