Magento is wereldwijd het snelst groeiende e-commerce platform dat momenteel beschikbaar is. Eén op de drie webwinkels maakt inmiddels gebruik van Magento. Dankzij haar grote succes is Magento een aantal jaar geleden overgenomen door eBay, in Nederland beter bekend als Marktplaats.

Door gebruik te maken van een Open Source licentie, is Magento snel toegankelijk voor een zeer grote en actieve community die gezamenlijk werken aan het ontwikkelen van nieuwe modules, templates en koppelingen met externe systemen.

Magento koppelingen

Om uw webwinkel integraal onderdeel te laten maken van uw bestaande bedrijfsproces kan het noodzakelijk zijn om Magento te koppelen aan bijvoorbeeld uw administratie, ERP en/of CRM systeem. 42functions heeft veel ervaring in het koppelen van Magento met diverse systemen.

Magento webwinkels die door 42functions opgeleverd zijn.

Waarom 42functions

  • Jarenlange kennis met het opleveren van succesvolle Magento webwinkels
  • Door gedegen doelgroepanalyse en interactiedesign ontwikkelen wij de meest optimale webwinkel voor uw bezoeker
  • Door de intensieve samenwerking met online marketing bedrijf OrangeValley is veel ervaring in huis om uw webwinkel online te laten scoren
  • 42functions heeft veel ervaring in het integreren van Magento met bestaande bedrijfssoftware, als oa. Microsoft Navision/Axapta,  SAP R3 en filemaker.