Magento wordt geleverd met een groot aantal standaard modules om uw webwinkel succesvol te kunnen beheren. Van productbeheer tot orderafhandeling tot verkooprapportages, van klantregistratie tot actieve klantondersteuning. En diverse mogelijkheden om verder te kunnen optimaliseren.

Orderverwerking

Met Magento kunt u standaard al de volledige orderverwerking beheren. Vanaf het beheren van de betaalstatus van de order tot facturatie en levering (incl. tracking mogelijkheden).

Afrekenen

Het afrekenproces (de checkout) in Magento is zeer flexibel opgebouwd. Alle gangbare verzendmethodes en alle populaire betaalmethodes zijn eenvoudig toe te voegen aan uw webwinkel.

Om het afrekenproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken, maakt 42functions gebruik van de OneStepCheckout module. Deze module zorgt ervoor dat uw bezoeker met zo min mogelijk “kliks” kan afrekenen. De meeste bezoekers verlaten de webwinkel namelijk tijdens het afrekenproces.

Gebruiksvriendelijke navigatie en design

Met Magento heeft u de mogelijkheid uw webwinkel in eigen look-en-feel te ontwikkelen. Deze look-en-feel word door Magento correct weergegeven in alle gangbare browsers. 42functions ontwikkeld samen met u een design dat volledig bij uw huisstijl past en uw bezoekers zal verleiden tot aankoop over te gaan.

Lees meer over design

Zoekmachine geoptimaliseerd

Magento biedt standaard al vele mogelijkheden om goed organisch te scoren in zoekmachines. Met de jarenlange kennis van 42functions op het gebied van Magento en online marketing voldoet uw webwinkel aan alle vereisten om uw webwinkel zo hoog mogelijk te laten scoren in organische zoekresultaten.