Onze passie ligt bij de nieuwste webtechnieken en het oplossen van complexe problemen met simpele,
duidelijke oplossingen

Over ons

Wij zijn een team met een passie voor de laatste web-technieken, design trends en een gedegen kennis van online marketing. We ontwerpen, realiseren en beheren webwinkels, met een focus op een prettige, op de doelgroep afgestemde bezoekerservaring, solide techniek, en zoekmachine-vriendelijkheid.

Waar we goed in zijn

Wij zijn experts in Open Source platformen WordPress en Magento. Beide systemen in combinatie met onze specifieke trainingen geven u de gelegenheid zelf eenvoudig de website te beheren. Met ons unieke ticketingsysteem bieden wij professionele ondersteuning en zorgen wij ervoor dat vragen snel beantwoord worden en uitbreidingen gerealiseerd worden.

Onze oorsprong

42functions ontwerpt, realiseert en beheert websites en webwinkels sinds 2010. Onze naamgeving komt voor uit het boek ‘the Hitchhikers Guide to the Galaxy” waarin het nummer 42 het antwoord is op de ultieme vraag over het leven.

Onze partners

orangevalley
byte
sitespect

Ons team

 • Jurgen Sant

  Magento Specialist

  Met jaren lange ervaring in zowel ERP systemen als Magento realiseer ik complexe Magento webshops. Via een heldere afstemming met alle betrokkenen lever ik mijn bijdrage aan onze Magento projecten.

  Lees de artikelen van Jurgen
 • Jonas van Ineveld

  Front-end developer

  Ik werk op muziek, koffie, CSS & JavaScript. Voornamelijk houd ik me bezig met het uitwerken van designs naar functionele, snelle & stabiele websites.

  Lees de artikelen van Jonas
 • Ferdy Perdaan

  Technical Consultant

  Met een opleiding als Informaticus en met ruim 10 jaar programmeer ervaring was het geen verrassing dat ik uitgroeide tot een backend developer. Programmeren is een passie geworden waarbij performance en kwaliteit centraal staan.

  Lees de artikelen van Ferdy
 • Martijn Stomphorst

  Team lead & E-business consultant

  Het internet biedt grote mogelijkheden voor ambitieuze ondernemingen. Met ruime ervaring in online business help ik vol passie om deze ondernemingen online te laten groeien.

  Lees de artikelen van Martijn
 • Bart de Vries

  Developer

  Het werken met complexe systemen en het oplossen van uitdagende problemen is mijn passie. Als backend programmeur combineer ik deze passie met het maken van dynamische en krachtige websites.

  Lees de artikelen van Bart
 • Tjalling Zijlstra

  UX Designer

  Als UX designer zorg ik voor het visual design en gebruiksvriendelijke user interfaces voor onze klanten. Ik analyseer bedrijfsdoelen en werk die uit op pixel niveau.

  Lees de artikelen van Tjalling
 • Elisabeth van de Nagel

  Financieel medewerker

  Elisabeth van der Nagel is Financieel medewerker bij 42functions. Als financieel medewerker houdt zij zich bezig met de administratieve en financiële kant binnen 42functions.

 • Op zoek naar collega's

  Gedreven collega

  Ter versterking van ons development team zijn we op zoek naar een gedreven collega. Werk jij graag samen met een gezellig team aan de realisatie van websites en webwinkels? bekijk dan onze vacatures!

  Bekijk alle vacatures
Vorige
 • Contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.