Designfase

Deze fase heeft tot doel om de “look and feel”, opmaak, indeling en interactie van de site te beschrijven. We verzamelen de waarden en doelen van de opdrachtgever in relatie tot de doelgroep, het aanbod en het gedrag van de bezoekers. Op basis hiervan stellen we profielen op (persona’s) en werken Use Cases uit die leiden tot een wireframe.

Het design wordt onder andere bepaald op basis een “moodsessie” samen met de opdrachtgever. In deze brainstorm wordt er gezamenlijk geïnventariseerd waaraan het gewenste design moet voldoen en welke ingrediënten hiervoor leidend zijn. Deze fase staat in het teken van de doelen en uitgangspunten van de opdrachtgever. Deze combineren we met onze expertise op dit gebied. Het resultaat is het design van de site, wireframes en beschrijving van Use Cases waarin duidelijk wordt op welke wijze bezoek bijdraagt aan de doelstellingen van de opdrachtgever.

Realisatiefase

In de realisatiefase worden het design en de wireframes technisch geïmplementeerd. In de WordPress omgeving wordt de juiste configuratie gemaakt en worden aanvullende functionaliteiten en benodigde koppelingen gerealiseerd. Het verzorgen van een opleiding in het gebruik van WordPress valt hier uiteraard ook onder. Hierna bent u in staat zelf aanpassingen te doen in de geboden content op uw website.

Betrouwbaarheid en performance

Aan goede performance en stabiliteit wordt gedurende de gehele realisatie aandacht aan besteed. Het is van groot belang voor het succes van uw site. Na ingebruikname kunnen we hierbij ondersteunen met de juiste hosting en beheer. We verzorgen na oplevering graag de hosting van de website. Hiermee bent u ervan verzekerd dat de site up to date is.

Daarnaast monitoren we performance en veiligheid en voeren we, waar nodig, nieuwe technologieën ter verbetering in. Nieuwe eisen en wensen kunt u eenvoudig aan ons doorgeven, via het ticketingsysteem. Periodiek informeren we u over nieuwe mogelijkheden die voor uw website relevant kunnen zijn. Zolang wij de hosting en het beheer uitvoeren van de site garanderen wij de kwaliteit en monitoren wij bijvoorbeeld ook het gebruik van de website.

Support en Ondersteuning

Elke site die door ons is opgeleverd is standaard voorzien van een supportsysteem. Als beheerder van de site kunt u wijzigingen aanbrengen en eenvoudig via een knop een supportvraag aan ons doorgeven. De status van uw supportaanvraag kunt u altijd online volgen. Uiteraard mag u ook bellen. U kunt online zien welke verbeteringen wij op uw site gepland hebben om door te voeren.

Vorige
  • Contact met een specialist

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.