Webdesign

Als full service digitaal bureau combineren we jou kennis van de markt en product met onze kennis van online.

Wij geloven in het centraal stellen van uw klant. Daarnaast verbinden we uw merk, bedrijfsdoelstellingen en klantbehoeften. Hierdoor wordt uw organisatie relevanter online wat resulteert in een optimaal rendement.

Leadgeneratie

Het draait allemaal om effect. Wij leren u (potentiële)klant kennen door ons maximaal in inzicht te krijgen in zijn behoeftes en wensen. Hierdoor weten we exact hoe de klant te raken en aan te zetten tot een actie. Hierbij kan het gaan om een download, offerte aanvraag inschrijving voor een nieuwsbrief of elke andere vorm van leadgeneratie of aankoop. Welke doelstelling jouw website ook heeft: Wij realiseren klantgerichte website die optimaal de klant triggeren en over de drempel haalt.

Merkbeleving

Een website die de merkidentiteit optimaal Met unieke designs, herkenbare huisstijl elementen en interactieve beleving creëer je een ervaring die helemaal aansluit op jouw identiteit. Dit versterkt het effect van de website en maakt een bedrijf of merk top-of-mind.

Self-service

Uw bezoekers zijn op zoek naar bepaalde informatie. We brengen in kaart welke informatie dit is waardoor we de website kunnen voorzien van relevante informatie. Het navigeren door en website is vergelijkbaar met shoppen. De bezoekers scannen snel door alle informatie heen en als deze niet snel genoeg wordt gevonden haken ze af. Onze website zijn volledig ingericht om de zoektocht van de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken en geen vraag onbeantwoordt te laten. Het resultaat kan zijn dat uw meer leads ontvangt of uw service afdeling wordt ontlast.

Onze aanpak

Inventarisatie

Bij het realiseren van een website staan uw klanten, merk, en business goals centraal. Vooraf inventariseren we uw bedrijfsdoelstellingen, merk en huidige online aanwezigheid. Deze kennis gebruiken we om een optimaal effect te behalen met uw website.

Doelgroep behoefte en website functionaliteiten

Een goede website draait allemaal om uw (potentiële)klant. Wij kennen uw klant door ons volledig in te leven in jullie verschillende doelgroepen en vanuit data inzicht te krijgen in zijn gedrag. Hierdoor kennen we hun behoefte en weten we vaak zijn verwachtingen online te overtreffen.

Merk en uitstraling

Gedurende deze sessie wordt de uitstraling en het gevoel welke de website moet geven gedefinieerd. Tezamen met onze UX designer wordt er gekeken naar de doelgroep, de doelstelling en uw huisstijl. Deze informatie dient vervolgens als basis voor het opstellen van de designs.

Design en UX

In de wireframe fase wordt er een gebruikerservaring ontworpen. In dit concept komen gebruikersbehoefte, bedrijfsdoelstellingen en de informatie in de webshop samen.
Het eindresultaat is een schematische tekening waarin de lay-out en functionaliteiten van uw webshop zijn gedefinieerd. In dit project wordt er een wireframe gemaakt voor de volgende pagina’s.

Realisatie

Bij 42functions bouw voort op werelds meest gebruikte technieken. Dit zijn open source oplossingen waarmee wij digitale ervaringen, website, webshop en platformen realiseren.

Testen en oplevering

Voor dat we uw website aanbieding ter goedkeuring voor livegang test 42functions deze gedegen. Na testen leveren de website op in een acceptatie omgeving waar u zelf de website kan bekijken en goedkeuren waarna wij uw website live zetten. Mocht het zo zijn dat er na livegang nog issues zijn pakken we deze met hoge urgentie in uw garantieperiode of volgelgens service afspraak.

Support, beheer en hosting

Na livegang zullen we gezamenlijk uw website verder ontwikkelen en eventuele issues volgens service afspraak verhelpen.

Analyseren en doorontwikkelen

Na oplevering meten verschillende punten van de website om zo te kijken of we uw doelstelling behalen en waar verbeteringen mogelijk zijn. Daarnaast analyseren we het gedrag van uw bezoekers om zo verbeteringen voor de gebruikerservaring te identificeren. Wij leveren de online inzichten op basis van data uw kennis van de markt en samen werken we aan een optimaal rendement van uw website.

Movares

 • Corporate website (B2B)
 • Werving, branding en leadgeneratie
 • WordPress website met DIVI

Hunkemöller

 • KPI sessie & dashboard
 • Internationaal blog
 • Structureel A/B testen

Milin

 • B2B2C Multisite (meerdere website binnen 1 content management systeem)
 • Leads genereren
 • Lead management

Neem contact met ons op!

Wil je weten wat 42functions met conversie optimalisatie voor jou bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op!

030 - 808 00 10 Martijn Stomphorst Wilt u ook meer resultaat - Bel gerust
Vorige
 • Contact met een specialist

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.