Magento is het snelst groeiende Open-Source e-commerce project dat momenteel beschikbaar is. Dankzij de modulaire opbouw van Magento is het voor een grote en vooral toegewijde groep ontwikkelaars zeer eenvoudig nieuwe modules te ontwikkelen. Deze modules variëren van nieuwe thema’s, nieuwe functionaliteiten tot complexe integraties met diverse backend systemen. Met Magento webwinkel kunt laagdrempelig instappen en uitgroeien tot internationale multi-store.

42functions heeft voor haar klanten een standaard pakket aan functionaliteiten en modules ontwikkeld om uw online doelstellingen realiseerbaar te maken. Dit pakket bestaat uit een drietal onderdelen.

1. Het aantrekken van nieuwe klanten naar uw webwinkel

Het is tegenwoordig niet meer uniek om een webshop te hebben, voor ieder type product is ondertussen wel een webwinkel te vinden. Door de grote concurrentie online is het essentieel om een zoekmachine geoptimaliseerde webshop te hebben. Magento is standaard al één van de best zoekmachine geoptimaliseerde e-commerce systemen in de markt.

bezoekerklanten

2. Het converteren van een bezoeker naar een klant

Nadat de bezoeker uw website heeft gevonden begint de uitdaging om de bezoeker te converteren naar een klant. Door een zo gebruikersvriendelijk mogelijke navigatie en het aanbieden van zo relevant mogelijke content is het de uitdaging de bezoeker te verleiden de order te plaatsen.

Lees meer over user experience design
Lees meer over magento modules

nieuweklanten

3. Eenvoudige orderverwerking volledig geïntegreerd in uw bedrijfsproces

Magento bied standaard de mogelijkheid om een volledige orderafhandeling te beheren. Wanneer het aantal transacties in de webwinkel groot zijn kan er gekozen worden om een directe, geautomatiseerde koppeling te maken met uw eigen backend systeem.

Lees meer over koppelingen

processen