WordPress is met meer dan 75.000.000 websites één van de meestgebruikte Content Management Systemen (CMS) van dit moment. Dat WordPress zoveel gebruikt wordt heeft te maken met het feit dat het een Open Source systeem is. Door een Open Source strategie te hanteren heeft WordPress een enorme community opgebouwd, welke het CMS uitbreiden met een groot aantal plugins en thema’s die voor iedereen beschikbaar zijn.

Origineel is WordPress gestart als een blogging platform, de laatste jaren is deze echter doorontwikkeld tot een volledig CMS met veel meer mogelijkheden en toepassingen. Voor zowel kleine als grote websites, webapps en portals kan WordPress de uitkomst bieden. Eén van de eigenschappen die WordPress een geliefd platform maakt is het gemak van het beheer. Van het toevoegen van pagina’s, afbeeldingen en menu’s tot het aanpassen van formulieren is WordPress zeer eenvoudig in het gebruik.

Meertalige website

WordPress kan uitgebreid worden met een krachtig vertaalsysteem. Zo kunt u op een gebruiksvriendelijke wijze de content op uw website in diverse talen beschikbaar maken.

Multisite

Beheer al uw websites vanuit één punt. Nooit meer gedoe met inlognamen of het wisselen tussen websites. Eén login, één installatie, één overzicht.
Meer informatie over multisite

Enkele WordPress websites die door 42functions zijn ontwikkeld.

Waarom 42functions

  • Websites, portals, webapps en tools, na jarenlange ervaring met WordPress kennen wij dit platform tot in de puntjes.
  • Door gedegen doelgroepanalyse en interactiedesign ontwikkelen wij de meest optimale website gericht op uw bezoeker.
  • Door de intensieve samenwerking met online marketing bedrijf OrangeValley is veel ervaring in huis om uw website online te laten scoren.