Het uiterlijk van een WordPress website wordt bepaald door het thema. Het thema definieert onder andere de kleuren, lettertypes en indeling van de elementen op uw website. Hoewel er online al veel kant en klare thema’s voor WordPress te vinden zijn, is het te adviseren om uw eigen thema te laten ontwikkelen om uw bedrijf zo online te kunnen profileren.

Omdat het thema staat voor de visuele representatie van de website bepaald deze niet enkel het uiterlijk maar ook de vindbaarheid, snelheid en daarmee laadtijd voor uw website. Bij het opzetten van een goed thema komt dan ook meer aan te pas dan enkel het opstellen van een design. U doorgaat een uitgebreid traject waarbij wireframes en designs worden opgesteld welke vervolgens worden uitgewerkt voor het internet, met het oog op performance en uw online vindbaarheid.

Om deze redenen ontwikkeld 42functions altijd zelf het thema. Door onze samenwerking met OrangeValley is uw website bij ons altijd gegarandeerd van goede SEO (zoekmachine optimalisatie) kwaliteit.

Een groot voordeel van thema’s is dat zodra de website aan vernieuwing toe is, er enkel een nieuw thema ontwikkeld hoeft te worden en uw website in no-time een nieuwe look & feel heeft. Zonder dat hier een tijdrovende migratie aan vast zit.